Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 21 mars 2018

Sitter vid frukostbordet

och lyssnar till alla språk runt om mig. Ingen svenska. Jag vet inte om så många svenskar hittar till det här hotellet.

Själv tycker jag att det är toppen. Och nu när det inte regnar är det lätt att knata härifrån till sevärdheter. Madame Taussaud (stavas säkert inte så, men ni fattar) ligger längre bort på samma gata, och Regent Park runt hörnet.
Det tar ungefär 20 minuter att promenera till butiker, lite längre till Hyde Park.

Jag hittade det jag letade efter igår, så jag är så himla NÖJD!
Dessutom fick jag se en helt fantastisk uppsättning av Les Miserables, vilka sångare!
Huvudrollsinnehavaren som spelade Jean Valjean var nog kanske bland de bästa prestationerna jag har sett på en musikalscen.
Dagen innan, i Hamilton, var George Washington också helt fantastisk.
Jag är så himla glad för att jag gick på båda de här!

Idag tar jag lite ledigt och strosar runt eftersom jag har hittat det jag behöver till min nästa roman (2019), planet hem går först vid 21 så jag har gott om tid. Det tar en kvart till flygplatsen med tåget (kanske lika länge till tåget med taxin) och jag vill vara i god tid – kanske äta något där – så jag åker väl vid 18-tiden tror jag.
Så länge får bagaget stå i ett rum på hotellet.

Det ska inte regna idag heller, fatta vilket tur jag har!


2 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Hoppas att du hade en härlig sista dag i London och att hemresan gick bra!

Åsa Hellberg sa...

Ja, så himla härligt. Tack Elisabet.