Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 18 april 2018

Klart och fint,




Främst kommer den att vara toppen när det inte är för varmt, som idag till exempel (14 grader, ingen sol).

Jag har inte riktigt kommit på hur jag ska möblera, för den är inte särskilt djup. Drygt 120 centimeter. Däremot är den ju bred, över 5 meter.
Men det är en dörr mitt i, fönster, och själva inglasningen tar plats när den är öppen, så jag kanske ska tänka bort att möblera för fler än mig själv.
Jag har ju en tendens att se till att ha plats för många fler, trots att jag bor ensam (Yay!)
I förra lägenheten tog jag hänsyn till pojkvännen och hans dotter, i lägenheten innan det den pojkvännen och hans båda döttrar.
ALDRIG MER.

Däremot har jag tagit hänsyn till Jonathan och Linnea här och jag kanske istället för två stora platsfåtöljer borde ha ett par ihopfällbara solsängar till. Jag tror att det är smartast, faktiskt.

Jaja, men inte nu.
Idag ska mitt förråd kollas, äntligen, men vad som har hänt har jag fortfarande inte fått besked om, det finns ingen anteckning på det enligt Stockholmshem. Well, någon har bytt ut låset, så någon vet ju varför ...

Egentligen skulle jag ha tränat men servicepersonen kommer mellan 10 och 13 så det sprack. Jag ska ta en promenad senare istället.
Men nu: Flanagans.
Hurra!!




Inga kommentarer: