Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 29 april 2018

Jag bokade ett hotell i New York igår.

Om jag kommer dit är förstås en helt annan femma.
Det går att boka av. Flyg väntar jag med tills jag vet bestämt.
I så fall åker jag i mitten av juni som jag gjorde förra året.

Egentligen borde jag väl lägga in en annan stad i mina böcker någon gång, kanske Chicago? Men jag "känner" New York och är bekväm med att kliva runt där.
Vi får väl se.

Först ska jag jag ju på SEMESTER om bara två veckor.
Någon Cypernrearch har jag aldrig gjort, jag har ju sällan sådana mer semesterlika resmål i mina böcker.
Jo, jag hade Rhodos med i Toscana tur & retur (Och förstås Toscana, men där var jag aldrig) för tusan. Det var faktiskt en perfekt researchresa (2014) kombinerat med att jag skrev tio kapitel av boken där.
Vädret var si och så, men nice ändå.

Tyvärr vågar jag inte köra vänstertrafik på Cypern och även om jag tordes det så skulle mamma nog vägra åka med, annars finns det ju en hel del fint att se där med.
Men vi ska nog mest vila.
Jag måste skriva lite varje dag, det är nödvändigt, men det är SEMESTER och inget annat 95% av tiden.

NU ska jag jobba och sedan hämta Jonathan och Linnea för att jag är en gullig mamma.
Han måste hämta rek i Farsta och då ska jag passa på att skicka tillbaka en klänning till Ellos. Men tillbaka till stan får de åka själva för jag ska fortsätta jobba.



Inga kommentarer: