Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 30 april 2018

Jag jobbade igår,

men inte lika mycket som jag hade behövt. Den där stunden på morgonen pratade jag bort och sedan träffade jag ju Jonathan och Linnea i Farsta och så gick tiden där.
Men idag är det en heldag i soffan och bakom skrivbordet. Mer soffan idag tror jag. Ibland känns det ena bättre än det andra.

I morgon och på onsdag ska jag bara jobba med deklarationerna, men om jag börjar tidigt i morgon kanske jag hinner klart under dagen men har en känsla av att jag har tänkt det tidigare och så funkar det ändå inte.
I eftermiddag tänker jag printa ut allt jag behöver, det är en bra början.

Jag har aldrig någonsin firat Valborgsmässoafton och som ni förstår så kommer jag inte att börja idag heller.
Nu ska jag jobba, wohoo.

Inga kommentarer: