Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 3 maj 2018

Nu står skrivbordet så här.



Och det är bara att skjuta undan en stol,så kan man stå så fint bakom när man höjer det.
Jag är mer än nöjd måste jag säga.

Idag ska jag till stan på förlagsmöten. Träffa Teresa och prata Flanagans. Jag behöver bolla struktur med henne, för trots att jag tror att jag hittar rätt själv så är det skönt att prata av sig och att få ny input.
Därefter ska vi ha marknadsmöte om Ett oväntat besök. Det är ju bara en månad kvar tills den släpps på ljudfil.

Sedan håller jag på att samla på mig reslektyr. De andra veckorna jag har varit på Cypern har jag läst exakt en bok, och den här gången kanske det blir två då.
Jag har dem i e-böcker och har många många olästa. Ändå laddar jag ned fler när jag ser tips här och där. 
Jag siktar på två. Det finns tv, men inga program  typ. och jag tror att det kanske bara är bra för då kan jag läsa istället.

Typ så.
Vi hörs!

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Blev ju hur bra som helst!