Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 4 maj 2018

Idag har jag en blocketannons ute på bordet i bakgrunden.




Jag har aldrig fått fler svar. Men jag säljer det busbilligt bara det kommer till användning någon annanstans.

Och så provar jag mina nya gympadojor och de är lätta som luft på fötterna. Man drar på sig dem som en strumpa, skosnörena är mer dekoration, och Jonathan har flera par eftersom hans fötter är lite speciella eftersom han föddes för många tår och stortån är betydligt längre än de andra.
 Dessa får han inga skoskav av alls och när jag nu ska ut och researcha och promenera långt så ville jag ha något jag kan gå länge i utan andra problem än att fötterna kanske blir trötta.

De är dyra, men enligt Jonathan värda vartenda öre, för han har låång erfarenhet av att ha det superjobbigt med skor. Han tvättar sina i maskin och de blir som nya.
Adidas Ultraboost. 
Bra grejer.


Inga kommentarer: