Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 7 maj 2018

Det är en lite märklig känsla att inte vara pressad.

Just nu, och bara just nu - peppar peppar - är allt kolugnt.
Ingen ekonomisk oro precis just nu. Ingen deadline jag inte kan hålla just nu. Jag mår bra just nu. Trivs i lägenheten just nu.

Och jag har bra väder, just nu! Hoppas att ni har det också.
Jag ska börja jobba nu direkt så att jag kan gå ut och sola. Inte på balkongen den här gången, för där får bara överdelen sol. Det ska ju bli 23 grader idag och då kan man ju kanske ta sig till något vatten.

Jag är tveksam på om jag någonsin kommer att lägga mig på badbryggorna här, vi får se. Det känns lite som en uppvisningsplats men jag kan verkligen ha fel, alltså borde jag väl utröna det innan jag säger något mer. Det är ju onekligen nära och tar mig fem minuter att gå.

Det var väl det så länge, dagen efter matematiken.
(Moms resultatet landade på att jag ska få tillbaka 80 kronor, och det ser ju ut som om det vore planerat, men icke. Ren tur. Vanligtvis brukar jag få betala in ungefär 5000.)

Hoppas att ni får en fin dag!


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Hrm... ja, där ser onekligen rätt fullt ut...