Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 4 maj 2018

Jag vaknade alldeles för tidigt, är trött som satan,

men vet att det går över när jag börjar jobba så det är ju lika bra att sätta fart med det direkt eftersom den här tiden är min bästa jobbtid.

Igår var jag i stan på möten och sedan träffade jag Jonathan och Linnea och blev bjuden på middag i Mood gallerian som ligger mitt i stan.
Min favvisar. Så himla fina. Jag hinner nog inte träffa dem mer innan jag åker till västkusten och Cypern, men det har gått flera veckor tidigare så det är förstås inget konstigt alls.
Den 25e släpps Jonathans nya låt och den får jag lyssna på där på Spotify.

Det var väl det.
Fredag.
Bra dag så här långt.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Trevlig helg!

Åsa Hellberg sa...

Tack detsamma, Eva-Lotta!