Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 10 maj 2018

Nu har jag packat allt,

och det väger för mycket. Två veckor istället för en gör stor skillnad och förra året hade jag dessutom med mig för lite. Oavsett en eller två veckor får man bara ha en totalvikt på 20 kilon med sig, och jag ligger drygt ett kilo fel.
Det börjar helt klart bli dags för en ny resväska, en riktig lättviktare. Det har jag funderat på länge, men nu är det nog dags.

Eftersom jag har packat (behöver ju bara lägga över allt i en ny väska) hinner jag titta på en i morgon efter skrivpasset. Jag tänker börja jobba tidigt i morgon också, även om jag var trött idag gick det ju som en dans att skriva i morse. Jag tog en tupplur vid halv tolv för att sova ikapp lite och sov i en timma vilket var perfekt.

Nu ska jag kolla om man verkligen kan ladda ned Viaplayserier till sin Mac. Det vore mysigt att ha på Cypern.

Okej. Fredag. Hela Benjamin ikväll!

Update: inom EU får man nu streama sina tjänster även utanför sitt lands gränser. Wohoo.

2 kommentarer:

Simona sa...

Hurra! Jag äger två lätta väskor - de åker gärna till cypern. En stor och en JÄTTESTOR.

Eva-Lotta sa...

Låter som en bra investering!