tag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post2989633958359517856..comments2024-03-28T09:41:32.740+01:00Comments on Åsa Hellberg: Ugnsluckan glänser Åsa Hellberghttp://www.blogger.com/profile/02513472484415936229noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post-37223828873044406112017-03-30T10:00:51.469+02:002017-03-30T10:00:51.469+02:00Monica: TACK! Monica: TACK! Åsa Hellberghttps://www.blogger.com/profile/02513472484415936229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post-3444703956551367062017-03-30T09:59:52.608+02:002017-03-30T09:59:52.608+02:00Japp!Japp!Åsa Hellberghttps://www.blogger.com/profile/02513472484415936229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post-70620892817882528322017-03-30T09:23:37.676+02:002017-03-30T09:23:37.676+02:00Tack för tipset! Måste testa! Men ugnen står på he...Tack för tipset! Måste testa! Men ugnen står på hela den timmen?Eva-Lottahttps://www.blogger.com/profile/04942571276593449182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post-44106165196648686092017-03-30T08:54:22.204+02:002017-03-30T08:54:22.204+02:00Eva-Lotta, värmde till 50 grader. Satte in ett fat...Eva-Lotta, värmde till 50 grader. Satte in ett fat med 24% ättika (det stinker!), fick stå i en timma (det blir visst någon kemisk reaktion), hällde såpa på luckan (medan den var varm så att fettet var mjukt) och skrubbade med svamp som har en vit sida. Funkar lika bra med svinto skulle jag tro. <br /><br /><br />Åsa Hellberghttps://www.blogger.com/profile/02513472484415936229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post-9292325923681947742017-03-29T22:11:29.391+02:002017-03-29T22:11:29.391+02:00Hur fick du luckan så ren??? Hur fick du luckan så ren??? Eva-Lottahttps://www.blogger.com/profile/04942571276593449182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post-44647214597548426302017-03-29T20:43:29.713+02:002017-03-29T20:43:29.713+02:00Ja se det där med bilar som har några år på nacken...Ja se det där med bilar som har några år på nacken. Man servar, klappar på den och talar vänligt till den och hoppas det går ett tag till. ☺️ Tack för Åsas Mattips, alltid spännande. Hoppas du får en skön "fridag". Kram MonicaAnonymousnoreply@blogger.com