tag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post3013129552695067987..comments2024-03-28T09:41:32.740+01:00Comments on Åsa Hellberg: Arbetsdag, Åsa Hellberghttp://www.blogger.com/profile/02513472484415936229noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post-46312527645000223472017-08-07T09:30:10.440+02:002017-08-07T09:30:10.440+02:00Haha, ja , du har nog rätt!Haha, ja , du har nog rätt!Åsa Hellberghttps://www.blogger.com/profile/02513472484415936229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3258375938718125740.post-84775182127089594162017-08-05T13:49:22.949+02:002017-08-05T13:49:22.949+02:00Ja, så länge det är kristallklart för dig är det g...Ja, så länge det är kristallklart för dig är det givetvis bra. Det där projektet låter som någonting i stil med ett brödbak, någonting som behöver utvecklas i etapper. När du blandat alla ingredienser och tempererat degvätskan och blandat, behöver det ligga till sig och jäsa innan du ser vad slags bröd du kan baka av den - om den ser ut att vilja "limpa till sig" eller om det blir bäst att baka ut den till platta brödkakor. Elisabet Nielsenhttps://www.blogger.com/profile/12242869337775781447noreply@blogger.com