Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 10 januari 2015

I morgon når jag en milstolpe,

då har jag skrivit hälften.
Bra jobbat idag, Hellberg!

Egentligen skulle jag ha åkt till Nisse idag, men vädret sätter lite stopp för den planen.
Istället stannar jag hemma med min lille Misse, som jag råkade trampa lite på tassen idag, och som inte har kommit fram från sitt gömställe sedan dess.
Jo, en snabbis för att se vilket godis jag ville bjuda på, men han luktade bara på det sedan sprang han tillbaka till madrassen som ligger under sängen.
Alltså är det skönt att jag är hemma, för jag vill att vi ska vara vänner om jag åker någonstans om det nu är det som gör att han inte vill komma fram.

(Jag ska prova med en annan sorts godis strax.)

Kvällens tevetips är att se en film bara för att huvudrollsinnehavaren är ... skitsnygg!
Femman 21.30.

Inga kommentarer: