Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 26 januari 2015

En bukett,

Idag finns ingen tid för slöhet!
Jag har en "vän" som jag träffade igår och som kan hända heter Simona, som ville hävda att jag alltid missar mina målsättningar.
Igår hade hon rätt.
Hela dagen blev ledig.
Men annars är jag rätt bra på att nästan hålla det jag lovar mig själv. 
Om målet är 2500 når jag oftast över 2000. Hellre sätta målet högre, det driver på mer än om målet är lägre satt. Däremot når jag det inte så ofta, men det är helt okej.
Igår behövde jag väl vara ledig, även om jag just nu får dåligt samvete mot mig själv om jag inte i alla fall gör liiite av det jag ska.
Tjoho.
Måndag.
Nu kör vi!

4 kommentarer:

Simona sa...

Det är "vänskap" det.
Hahaha.

Åsa Hellberg sa...

"precis"

Snäckskalsdalen. sa...

Bättre att sikta mot stjärnorna och ÅTMINSTONE hamna i grantopparna.....

Åsa Hellberg sa...

Exakt, Snäckan!!!
Simona, läs och lär!