Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 16 januari 2015

Tvåårsdagen

är över.
Vi firade den på var sitt håll eftersom vi är så himla upptagna av allt möjligt.
Vad jag gör är ju ingen hemlighet direkt och dagsmålet är satt till 2300 nya makalösa ord i Gloria.
Jag kör direkt.
Sexton dagar högt tempo kvar.

Jag tror att jag behöver den där semestern i februari, törs inte ens titta tillbaka på förra året och hur mycket jag jobbade då.



3 kommentarer:

Helena sa...

Tror du gör rätt som tar en semester. Tänker själv precis boka in en korthelg i februari. Inte mer än 7 mil bort, men hotell, miljöombyte och lite ny input behövs. Då vet kan man förhoppningsvis motivera sig fram tills dess.

Kör hårt så länge!

Ezter sa...

Ni får ta igen det och fira en annan dag! Allt firande är bra :) Om inte annat så för själen! Semester kan du behöva, hoppas du får det riktigt skönt.

Åsa Hellberg sa...

Helena; precis!

Ezter; fira är härligt!