Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 18 april 2015

Här är min letto.

Jag har inte använt den än, men laddat ned ett par kompisars böcker som jag inte har läst klart, men som blir perfekta på semestern.

Och så ska jag ladda ned nya Kristin Hannah som kommer i veckan.
Jag har den på engelska, men har bara börjat. Jag ser fram emot att få läsa den på svenska så att jag kan snabbläsa. På engelska läser jag varenda ord och använder ögonen på ett helt annat sätt.

Lördag. Jag ska träffa mina söderbor. Vad gör ni?

4 kommentarer:

Helena sa...

Hemkommen från en Göteborgsresa. Två museibesök, fika på caféer, bland annat ute för första gången i år, på cafie i Trädgårdsföreningen. Härligt! :-)

Åsa Hellberg sa...

Simona; hurra!

Helena, det låter underbart. Heja Västkusten:)

Shamrock sa...

Spännande att höra vad du tycker. Jag skaffade en platta för ett tag sedan men jag tog en Kindle från Amazon

Åsa Hellberg sa...

Shamrock, det kommer!