Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 19 april 2015

Idag ska mamma och son

till Berwaldhallen och se/lyssna på Rhapsody in Rock.
Jag har inte sett det på många år, och senast jag och Jonathan var och kollade på Robert var han med Labero i Globen, och då tröttnade min 8-årige son halvvägs
Den här gången, musiker som han numera är, tycker han att det ska bli kul.

Vi ska käka någonstans först och då ska jag ta fram kalendern och övertala honom att åka med mig till London i maj. EN natt = två dagar, borde han klara (inte med mig, det är inga problem, det är jobbet han säger att han inte kan vara borta från.)
Vi får väl se.
Jag har ett par grejer som jag behöver kolla inför redigeringen av Gloria, och då tycker jag att det vore utmärkt om Jonathan hängde med och gjorde sin mamma sällskap.

Annars då?
Jo, tack. Vi såg Intersteller igår.
Bra, men väldigt konstig. Jag har fortfarande inte fattat slutet. Och Nisse, som tror att han fattade, har inte lyckats förklara det för mig.
Om jag hade varit manusförfattare till den där filmen ...

Well, well.
Idag har Misse börjat få kosttillskott för att han har så ont i sina leder, och jag mår lite dåligt över att jag inte har tänkt på tidigare att det kanske går att göra något åt.
Å andra sidan har det gått fort tycker jag, bara på ett par månader har han blivit stelare.
Men nu testar vi och så håller vi tummarna för att det hjälper.

En lååång söndagsrapport, men vad tusan, klockan är ju snart halv tolv!

2 kommentarer:

cyndi sa...

Skönt att du inte fattade.
För det gjorde inte jag heller.
Men jag gillade musiken.
Och fick lite bokhylleskräck ;-)
Jag läste nån stans att det skulle komma en tecknad serie
som förklarar lite bättre.
Det var visst fler som inte fattade ;-)

Åsa Hellberg sa...

Cyndi; haha, okej, vad bra!