Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 26 april 2015

Nepal.

Här kan man lämna ett ekonomiskt bidrag om man har möjlighet.  Finns förstås många, många andra organisationer man kan stödja.
Jag betalade med mitt kort, det var busenkelt.

Jag vann på det där lotteriet som hystade ut människor över världen och lät dem landa lite här och där.
Svensk, det är bra grej det. Vit dessutom.
Jag läste inga nyheter igår, det behöver jag ju inte göra egentligen. Jag kan gå här i godan ro, tiddelipom, behöver inte bry mig om annat än mig själv (och min familj) och mina manus.

Så jag kände inte till den här fruktansvärda katastrofen förrän jag vaknade i min stora mjuka säng, sisådär halv tio i morse.
Inte ens då, förresten, för jag vände och vred på mig länge.
Skällde på katten som har varit bråkig i natt och funderade på om jag skulle brygga kaffe eller använda kapselmaskinen.
Jag såg att solen sken och tänkte att jag nog ska gå till centrum idag.
Motion är ju bra.
TIDDELIPOM!

Här är bilder från katastrofen.
Jag och min familj är mycket lyckligt lottade.










Inga kommentarer: