Fastställt höstprogram

Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 25:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


torsdag 4 juni 2015

Jag vet inte vad det är med mig och tider,

men det bara funkar.
Idag skulle vi vara i Uppsala exakt klockan 9. Jag åkte hemifrån precis två timmar innan. Satt i köer. Hämtade Jonathan 20 minuter för sent, men två minuter i nio gled vi upp framför entrén.
Grymt!

Jag är trött intill vimmelkantighet och har ställt in en release som jag skulle varit med på ikväll, något jag tackade ja till långt tidigare än jag visste att jag skulle upp så tidigt och köra barn.
Nu har jag haft några störda nätter och jag pallar inte riktigt det längre, alltså måste jag ställa in för att se till att jag mår finfint.
I morgon är det agentlunch, men sedan har jag faktiskt tänkt att jobba med manuset tre dagar i sträck och jag skriver bäst utvilad.

På tisdag ska jag äta lunch med en kompis, och på kvällen middag med min agent och min tyska förläggare som är här. Vi ska äta på Le Rouge i Gamla stan, vilket förstås är extra roligt eftersom en av scenerna i En liten värld/Hertzensschwestern utspelas där.
Den ligger fortfarande kvar på Der Spiegel-listan för fjärde eller femte veckan även om den har åkt ned rejält. Att den ens ligger där är ändå fantastiskt. 50 böcker ryms och det är den enda listan som räknas i Tyskland.
Sonjas sista vilja låg där i 16 veckor, galet roligt förstås.

Nu ska jag strax tvätta sedan sova en stund.
Tjingeling.

2 kommentarer:

Ezter sa...

Tack för tipset om Simonas böcker. Har lånat en av hennes tidigare: De skandalösa. Underbart bra bok :)

Åsa Hellberg sa...

Eller hur! :)