Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 10 juni 2015

Sen start,

men det gör förstås ingenting eftersom jag inte har några tider att passa. Idag och i morgon är jag helt obokad, på fredag också när jag har varit hos naprapaten.
Det är perfekt för veckan efter åker vi till Västkusten och då tänker jag inte jobba ett endaste dugg, bara sitta inomhus och titta på REGNET som ska falla över brorsans hus och den lilla stugan jag hyr av honom (egentligen betalar jag typ elen, men vi har bestäm att den är "min" så att jag ska kunna ha den som skrivstuga när jag kan åka oftare = inte har min Misse längre.)

Så medan sommaren kämpar med att komma igång sitter jag i min skrivsoffa och ska börja dagens redigeringsarbetspass på sidan 81 i Gloriamanuset.
Lyckost mig!






Inga kommentarer: