Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 22 augusti 2017

Nu har jag sovit ikapp

Jag tror att det var trötthet som gjorde mig frusen och svintrött igår, inte något sjukligt eftersom jag är piggelin idag. Och ska träna det första av veckans tre pass.
Jag har inte tagit en promenad sedan jag var i NY så kondisen är verkligen botten. Men bra, då märker jag nog en skillnad till sist. Jag har fortfarande minnen av när jag aldrig tog rulltrappor utan alltid gick uppför trappor om det fanns bredvid. Det var ett tag sedan nu.

När jag kommer hem ska jag skriva ytterligare någon sida på det projektet jag inte pratar om, och sedan ska jag "stämningsläsa." Det betyder att läsa en gammal bok som har den rätta känslan, den jag vill åt till mitt synopsis.

Wohoo.
Bra dag, än så länge.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så skönt att du mår bra!

Åsa Hellberg sa...

Eva-Lotta; ja, verkligen. Lite sova var det som behövdes.