Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 6 maj 2024

Min Esta är godkänd

"Welcome to America", står det längst ned.

Wohoo!


Idag har jag korrläst det sista, samtidigt som min kompis i Fjällbacka (duktig korrläsare) har gjort samma sak. Jag hittade 150 smågrejer inklusive kanske 3 grova korrfel som korrläsaren i förra omgången borde ha sett, och kompisen hittade kanske 15 missade punkter, frågetecken och konstiga kommateringar. 

Jag hade blivit tokig om boken kommit ut med så många småfel.  

Nu förs korret in av min redaktör, boken går till sättaren, den 14e går den till tryck vilket är tidigare än vad som var tänkt eftersom vi vill ha fram den till den 5e juni, då vi har ett evenemang i Stockholm. 

Tjohej.

Nu är jag fast vid nästan Spanienbok, ingen återvändo, inga ursäkter, bara GÖR JOBBET, ÅSA HELLBERG!




2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Grattis till allt detta bra!
Ha en fin tisdag!

Åsa Hellberg sa...

Tack detsamma!