Fastställt höstprogram

ÅSAS HÖSTPLANER.

SEPTEMBER:

(12 september, Eskilstuna stadsbibliotek)
(19 september Books & Dreams, Stockholm)
(21 september, Biblioteket Farsta)

(Mässdagarna i Göteborg:

Torsdag 28 september, Books & Dreams, Stora teatern.
Fredag 29 september, Bokmässan:
08.00 Frukost med bloggare.
11.00-12.00 minglar i Bonniers monter.
14.30 - 14.50 Bonniers monter, stora scenen, samtal med Teresa Knochenhauer, signering.
Månpockets monter, 16.30-17.00

30 september, Bokmässan
10.00 Bonniers lilla scen, samtal med Ebba Östberg, signering.
12-13.00 Minglar Bonniers monter.)

OKTOBER:

(3 oktober, Vimmerby, bokhandeln)
(4 oktober, Västervik, bokhandeln)
(5 oktober, Forsbacka Bibliotek, Gävle)

(10 oktober, Höganäs, bokhandeln)
(11 oktober, Båstad, bokhandeln)
(12 oktober, Ystad, bokhandeln)

(21 oktober, Sala stadsbibliotek 11.00)

(26 oktober Fjällbacka Stora hotellet)
(27 oktober Hedemyrs, Tanumshede. 16.00-18.00)
(28 oktober, Bok & Blad, Torp, Uddevalla. 11.00-13.00)

NOVEMBER:
(14 november. Bokens afton Ludvika.)
(16 november, ABF Gästrikland. Ockelbo, bibliotek.)

23 november, Vuxenskolan, Stockholm. Samtal med Annika Estassy

DECEMBER
9 dec 12-13 Signering Huddinge Akademibokhandeln
15 dec 15-16 Signering Mall of Scandinavia Akademibokhandeln
22 dec 13-15, Signering Farsta centrum, Akademibokhandeln

2018

Januari 29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk
Mars 25:e Gislaveds bibliotek


söndag 24 juli 2016

Jag gillar ost.

Och av vissa sorter, till exempel en färsk Gouda, kan jag äta i princip hur mycket som helst.
Hur mycket som helst är sällan bra, så istället för att köpa ost jag kan vråläta köper jag en vällagrad och stark, som jag bara kan ta en skiva av för annars blir det för mycket.
Det är sådana strategier jag ägnar mig åt för att komma i mina kläder.
Bra tänkt, eller hur?
Dagens frukost bestod av ett stekt ägg, en skiva skinka och en skiva ost. Om man delar ägget (eller har två) kan man lägga ena delen över osten så att den smälter. Så jädra gott.
Som mellis petar jag gärna i mig en halv paprika med bregott, kanske fyllt med en halv avokade och min starka ost. Paprika - som jag också är galen i - och ost är ju en grym kombination.

(Sedan midsommar äter jag Lchf igen, och min mage älskar det. Ingen oförutsedd luft, magen sjunker ihop ett par kilon och jag känner mig pigg och alert helt och hållet utan socker och snabba kolhydrater.
Häpp.)

Nu ska jag jobba ett par timmar.
Lösa problem i manuset.
I love it!




1 kommentar:

Simona sa...

Ost är gott.
Gouda är gott. Men Gouda är även alldeles för salt, så det är nog klokt att vara måttlig. Måttlighet är för övrigt verkligen en dygd jag själv är bra på - hahhahaaa.