Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 9 juli 2016

Det finns för och nackdelar med att ha en balkong som är ett blåshål.

Fördel: man blir sval efter en natt i värme.
Nackdel: Parasollet är hotande nära att tippa över och jag vill ha det uppe för att känna mig lite osynlig.
Fördelen här väger över och man behöver ju inte sitta så länge.

Jag hade tänkt att filmtipsa med inser att kvällens tv-tablå inte direkt är en höjdare, så istället tänker i alla fall jag lägga mig tidigt i mitt fina fina sovrum och fortsätta se på The Good wife på Viaplay. Jag såg delar av den när den gick på sjuan tidigare. Mycket sevärd.

Det var väl det en lördag i det som av politiker beskrivs som så förskräckligt: en stockholmsk förort med en högst blandad kompott av människor.
Jag gillart.





1 kommentar:

Ezter sa...

Den här lördagen väntar jag besök av en gammal klasskompis (15-20 år sen vi sågs). Hon kommer med ny fästman(gammal ungdomskärlek, vad annars ;) och två tjejkompisar.