Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 26 februari 2014

Jag kände mig extremt effektiv idag.

Och lite stressad helt utan anledning, kanske för att dagen inte blev alls som jag hade planerat.
Nu är jag dock väldig lugn. Så lugn att jag tror att jag måste lägga mig ned i min skrivsoffa och se hur många kanaler jag kan zappa runt på under en timme.

I morgon kommer jag att återgå till redigeringen som fick stryka på foten idag eftersom pojkvän var här och jag alldeles nödvändigtvis var tvungen att göra en ny blogg just idag.
Annars hade jag tänkt att landsätta den nästa vecka, men då kanske annat dyker upp så där brandkårsaktigt, och då står jag där utan blogg men med en ny bok.
Ja, ni fattar.

I morgon ställer jag klockan på sex.
Och sju prick öppnar jag dokumentet.
Då har jag ett par timmar på mig innan min bästis ringer. Hon ska till Dalarna, och vi ska prata medan hon kör. Det tar henne ungefär tre timmar och jag kan lova att vi pratar i alla fall två av dem.

Det var väl det.
Onsdag.
Nya avsnitt av Grey´s på femman. Och på nätet.
Jag måste se fortsättningen, kvällens teveavsnitt slutade urspännande!

1 kommentar:

Sus sa...

Åh vad fint det var här!