Fastställt höstprogram

Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 25:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


tisdag 12 januari 2016

Snart ska jag åka och träna.

Det ska bli min nya grej, är det ju tänkt. Att vara mer rädd om mig själv, förebygga det jag kan. Få upp pulsen lite och träna musklerna med mig själv som tyngd och redskap (än så länge).

Salen är fylld av kvinnor och män som är betydligt äldre än jag och fasiken vad duktiga de är. Jag tror att de har lärt känna varandra, att de i sitt pensionärsliv har gjort det till en grej att träna och prata lite före och efter.
Superhärligt att se en bunt förebilder på det sättet.

Senare idag ska jag lägga in det sista korrändringarna som ska skickas till Kerstin och sedan är det bara att vänta på att hon fixar till allt det, för sedan vill jag läsa en allra sista gång innan det gå i tryck. Då blir det som eventuellt är fel i boken mitt ansvar och det gillar jag.
OCH jag ska planera föredraget jag ska ha på fredag inför en bokklubb. Eftersom jag har fått en timme till mitt förfogande behöver den styras upp lite.

Tisdag är än så länge en riktigt bra dag, tycker jag.2 kommentarer:

Izabella sa...

Jag väntar och väntar på nästa Åsa bok :-) Den som väntar på något gott... Hur var det nu, skulle den komma i maj?

Ezter sa...

Det är så svårt att korrekturläsa, man släpper lätt igenom för att man är för van att läsa så. Bra ni är flera om det, men att det sen till sist ändå är din sak!