Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 5 januari 2016

Just går filmen på boken jag önskar att jag hade skrivit.

Förresten, jag har inte en aning om den baseras på en bok eller är ett orginalmanus. Snarare det senare, säkert.
Strunt samma.
Här ser vi en ung Lord Grantham, vilket gör filmen ännu mer sevärd.
Notting Hill, just nu på femman.

5 kommentarer:

Ezter sa...

I år blev det inget Notting hill. Försöker förstå Klas Östergren...

Åsa Hellberg sa...

Haha, lycka till med det! :)

Ezter sa...

Jag läste första boken för måååånga år sedan. Tyckte bara den var konstig. Jag tycker det är väldigt konstigt nu också, fattar ingenting. Jo, på slutet klickade lite till igår. Konstigast av allt tycker jag är att Klas, på riktigt, är en trevlig, helt vanlig pappa och människa. Så lite undrar jag hur det ser ut i hans hjärna?

Ebba Range sa...

Det är härligt att din kärleksfulla uppskattning inte går över.

Klas Östergren har jag träffat och han är precis som Ezter beskriver. Jag har läst Gangsters o jag gav mig den på att härda ut till sista sidan. Sedan fattade jag förstås ingenting ... vågar jag erkänna efter så många år. Boken står kvar i bokhyllan, varför kan jag ju fråga mig?

Robert W sa...

Visst är Notting Hill en underbar film! (Och ja - det är ett originalmanus)
Fast jag kollar ju mer på Julia Roberts än på Hugh Bonneville ;)