Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 11 mars 2016

Jag började träna för exakt två månader sedan idag.

Och fick direkt världens bästa jympafröken. Med hennes program och uppmaningar har jag gått från rätt handikappad till rätt rörlig. Jag har blivit svettig och fått lite träningsvärk.
Tyvärr var hon bara vikarie och den ordinarie som har kommit tillbaka nu är säkert bra, men inte för mig tror jag.
Så nu när jag är lite lös och ledig med tider ska jag passa på att testa andra ledare. Jag vill svettas och bli trött, och ska prova en jypmpklass halv tolv idag istället.

Före det ska jag köpa en present till Catharina Ingelman-Sundberg, som har releasefest för den här idag (nej, hon läser inte min blogg).

Visst måste man väl älska hennes omslag?




4 kommentarer:

Simona sa...

Träna, träna, träna - det är det enda du tänker på.

Heja Catharina!

WOOOHOOOOO

Ezter sa...

Härligt omslag, längtar efter att läsa den :)

Agneta sa...

Snyggt! Gillar särskilt mycket att det är en kvinna i hatt ... :)

Åsa Hellberg sa...

Ezter och Agneta; visst är det fint.

Simona; jaja.