Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 24 mars 2016

Skärtorsdagen i förorten

ser vädermässigt ut att bli fin.
Jag sitter just nu vid köksbordet och ser ut genom fönstret och inser att om bara ett par veckor kommer träden vid parkeringen att få löv igen. Så märkligt ändå, när de så nyss tappade alla.
På söndag är det sommartid.
Helt galet hur månaderna bara passerar.

Sista veckan i april, när jag fyller år, får jag följa med min mamma till Cypern igen.
Lyllos mig!
Sedan är det release av Gloria.
Vips sa det, som sagt.

I dagarna kan man få de första kapitlen av Gloria (så mycket som typ 60 sidor tror jag) i en liten pocket som vi har gjort i samarbete med Akademibokhandeln, och om man är medlem (kostar inte ett dugg) får man köpa boken billigare när de kommer ut den 12 maj.
I Farsta hade de små pocketarna inte kommit in när jag kollade igår, kanske idag.

Nu ska jag träna.
Det är ju torsdag.



3 kommentarer:

Simona sa...

Ja, det går löjligt snabbt.

Karin Härjegård sa...

När jag blickar ut genom mitt fönster ser jag snö, snö och åter snö. Att du skriver om träd som snart knoppas känns overkligt. Men du är där och jag är här i fjällvärlden. Sverige är sannerligen ett avlångt land.

Åsa Hellberg sa...

Karin; ja, det är det verkligen! :)