Fastställt höstprogram

Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 25:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


söndag 23 augusti 2015

Att få inbjudningar till en massa grejer och event

är ju trevligt.
Men någon verkar ha placerat mig på en lista över modejournalister, och jag tror möjligtvis att jag har blivit ihopmixad med Åsa Hellberg, som jobbar på tidningen Amelia.
Så under modeveckor blir jag inbjuden på diverse, som till exempel till Pierre Roberts pressfrukost och visning nästa vecka.

Jag tackade som vanligt nej, och då fick jag ett erbjudande om att i alla fall ta emot pressmaterialet. Jag tackade nej till det också, men nu ångrar jag mig lite. Tänk om det var snygga trosor och sånt i påsen. Eller en duschcreme kanske?
Vad de har för produkter nu för tiden vet jag inte, på min tid hade de kakmascara man spottade i. Ewh, vad äckligt när man tänker på det nu!

Det skulle vara skönt att avsäga mig mejl om alla dessa trevligheter, men det är ständigt olika inbjudare så någonstans måste mitt namn ligga tillsammans med mejladressen.

Jaja.
Nu ska jag lägga mig i min soffa och sedan hasa mig in i sovrummet.
Det är en sådan kväll i Farsta.

2 kommentarer:

Ezter sa...

Synd om den Åsa som inbjudan avser! Ett tag fick jag mejl om kallelse till olika gammaldansevents. Till sist kontaktade jag flera av avsändarna, det visade sig att i min adress fanns ett "v", hon som hette samma hade "w". Ingen tackade för att jag meddelade,. men jag slapp fler inbjudningar ;)

Åsa Hellberg sa...

Ja, det är väl så jag måste göra, antar jag:)