Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 6 augusti 2015

Lunch:

Lax (igen) och spenat (igen).
Ett stort glas vatten med citron.
Nyttigt och gott.
Idag har jag dessutom börjat med MSM-pulver igen. Jag hade en burk sedan tidigare -fick tips om det när mina händer bråkade - men har glömt att använda det, och nu läste jag om det på min Frozen Shoulder-sida på Facebook. Det skadar ju inte att prova om det hjälper när jag ändå har det hemma.

Naturlig svavelkälla för en hälsosam livsstil

MSM, även kallat metylsulfonylmetan, är en naturlig svavelkälla som finns främst i gröna växter och frukt. Svavel har en viktig roll i vår kropp och utgör bl.a. beståndsdel i kollagen som bygger upp brosk, senor, bindväv, skelett, hud, hår och naglar.
  • 100 % MSM
  • Naturlig svavelkälla
  • Kombinera gärna med glukosamin
Glukosamin, som man tipsar om som kombination är det som jag ger Misse sedan några månader tillbaka, och hans leder mår mycket bättre. Efter sex veckor ungefär såg jag resultat hos honom. Nu hoppar han upp i sängen igen.
Jag ska köpa en burk till mig också, så kan vi vara gamla och ledsjuka ihop!

Nu ska jag sova igen det jag inte sov i morse i mitt mörka svala sovrum.
Min arm löjlar sig idag och mår bra av att vara helt stilla en stund.
Det ser ut att bli regn så jag sparar promenaden till senare.
Tjingeling!



Inga kommentarer: