Fastställt höstprogram

ÅSAS HÖSTPLANER.

SEPTEMBER:

12 september, Eskilstuna stadsbibliotek
19 september Books & Dreams, Stockholm
21 september, Biblioteket Farsta
28 september, Books & Dreams, Göteborg
28 september, Bokmässa, Göteborg
29 september, Bokmässa, Göteborg
30 september, Bokmässa, Göteborg

OKTOBER:

3 oktober, Vimmerby
4 oktober, Västervik
5 oktober, Forsbacka Bibliotek, Gävle
10 oktober, Höganäs.
11 oktober, Båstad.
12 oktober, Ystad
21 oktober, Sala stadsbibliotek
25-29 oktober, Västkusten. Återkommer med bekräftade planer i Lysekil, Tanumshede, Strömstad och Uddevalla.

NOVEMBER:
16 november, ABF Gästrikland. Ockelbo.
23 november, Vuxenskolan, Stockholm. Samtal med Annika Estassy
fredag 30 december 2016

Vanligtvis ryker den på nyårsdagen.

Jag behåller adventsstakar coh sånt, men granen och tomtarna brukar jag packa ned då eftersom jag har tänjt på mina egna, rätt rigida, julregler och låter granen komma upp ur sin kartong redan första advent numera.
Troligtvis blir det samma sak i år. Jag ska ju börja skriva något den första men att ta bort grejer går fort och jag kan göra det när jag har fått första kapitlet på pränt.

Annars då? Jo tack, jag hostar och snyter mig som satan så här dags men igår var första gången på 10 dagar som tempen var under 37. 
Wohoo.
Idag måste jag ut, som i att ta en kort promenad. Jag tror att jag lider av en allvarlig form av syrebrist efter så många dagar utan varken rörelse eller luft.
Har jag tur så är hosteriet helt borta när mina gympa och core-pass på friskis är tillbaka på schemat 6-7:e januari. Jag längtar efter att se en trappa och känna att jag tar den istället för hissen.

Några nyårslöften ger jag inte, däremot tycker jag alltid att första januari är en nystartsdag och förra året började jag träna. Det var jättehärligt att känna sig i form under förra våren och jag vill tillbaka dit i år också.
Annars handlar min närmaste framtid mest om nyproduktion ihop med redigering. Det är en bra kombo och jag ser verkligen fram emot båda!3 kommentarer:

Simona sa...

Wohoo!

Ezter sa...

Vi har inte ens nån gran i år, jag har inte saknat det ett dugg. Sonen kommer med sin familj idag, sen tror jag tomtarna åker ner i sin låda igen. Tyckte det var synd innan de kommit.

Åsa Hellberg sa...

Wohoo

Ezter; haha, jag tror inte att jag klarar mig utan min lilla gran:)