Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Hösten 2018Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a 14.20 Skiljebo bibliotek /Västerås

28-30:e Bokmässa Göteborg

Okt 6:e Skärhamns bibliotek / Tjörn

Okt 16e evenemang Bonniers bokklubb

Nov 22:a Fristad bibliotek /Borås


måndag 12 december 2016

DoftÅsa

Varje kväll har jag gått upp för att se om det brinner någonstans, för det har luktat liksom bränt i mitt sovrum, och igår kom jag på att det är madrassen som stinker.
Jag är doftkänslig som tusan, men har alltid stått ut med uppackade saker som luktar plast för det är rätt vanligt både i kuddar täcken och soffor från Ikea, men den här känns som om den har stått i en lokal som har brunnit.
Eftersom jag inte står ut med det åker jag tillbaka och reklamerar den idag och jag tänker inte köpa att doften går över. Det kanske den gör, men inte i mitt sovrum. Lakanet som låg på luktar också pyton, och i mitt sovrum ska det vara FRÄÄÄÄSCHT!

Annars är det en strålande vinterdag i Stockholm. Snö, solsken och fem minusgrader.
Tjohej.