Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 12 december 2016

DoftÅsa

Varje kväll har jag gått upp för att se om det brinner någonstans, för det har luktat liksom bränt i mitt sovrum, och igår kom jag på att det är madrassen som stinker.
Jag är doftkänslig som tusan, men har alltid stått ut med uppackade saker som luktar plast för det är rätt vanligt både i kuddar täcken och soffor från Ikea, men den här känns som om den har stått i en lokal som har brunnit.
Eftersom jag inte står ut med det åker jag tillbaka och reklamerar den idag och jag tänker inte köpa att doften går över. Det kanske den gör, men inte i mitt sovrum. Lakanet som låg på luktar också pyton, och i mitt sovrum ska det vara FRÄÄÄÄSCHT!

Annars är det en strålande vinterdag i Stockholm. Snö, solsken och fem minusgrader.
Tjohej.