Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Hösten 2018Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a 14.20 Skiljebo bibliotek /Västerås

28-30:e Bokmässa Göteborg

Okt 6:e Skärhamns bibliotek / Tjörn

Okt 16e evenemang Bonniers bokklubb

Nov 22:a Fristad bibliotek /Borås


söndag 25 december 2016

Så här hade vi det igår (här sover Jonathan som en stock.)


Första delen av dagen.

Den andra pratade vi om det mesta, även om fokuset låg på vår ENIGHET om att människor inte är snälla nog, förvränger sanningar och hävdar rätten att få säga vad de känner (allt annat är CENCUUUUR), men inte ger andra samma rättighet.
Bra unge, det där.

Igår hade jag ont i halsen och var superhes, idag är det mycket bättre och jag är snuddande nära feberfrihet. Jag hostar, men hurra för att det går åt helt rätt håll i alla fall
Jonathans pappa kommer strax och lånar bilen och då kör han hem Jonathan med alla julklapparna, medan jag vilar bort resterna av flunsan.
De får ta med allt godis som finns kvar för nu återgår jag till mina andra vanor. Magen var inte så nöjd med varken mjöl eller socker, kunde jag (återigen) konstatera.

Mina fina jul med min fina familj.
Vilken tur jag har!


1 kommentar:

Simona sa...

Hurra!