Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 27 december 2016

En bättre dag, äntligen.

Febern var mer eller mindre redan borta igår, men inte huvudvärksklumpen som satt stenhårt mitt i pannan. Idag är jag bara hostig och snuvig, men det gör inget när huvudet känns prima. Jag tycker verkligen inte om att ha ont.
Så.
Idag ska jag tvätta alla kläder, sängkläder, handdukar, morgonrockar. Allt som känns som sjukbesudlat, hehe.
När Jonathan var här pratade vi om att ses på stan i morgon och det vore ju störtmysigt om det funkar.

En vanlig vecka, men många har väl semester fortfarande? Eller?
Hoppas det.
Vi har det ju fint ordnat i Sverige med alla våra semesterdagar, vab, föräldraledighet etc. Ett land som USA, som jag ju ofta ser i alla mina tv-serier, har det inte alls lika bra som vi, stackarna. I gårdagens avsnitt av House adopterar en av huvudkaraktärerna en liten flicka men är tillbaka på jobbet bara någon vecka senare.

Det var det från soffan där jag och min alltmer döva katt hänger denna morgon. Ett visst klös går dock att finna idag. Hurra!





3 kommentarer:

Simona sa...

Hurra!
Jag ska också till stan imorrn, på lunch!

Ezter sa...

Här är det inga extra lediga dagar. Men det går det också!

Åsa Hellberg sa...

Hurra, Simona! Jonathan och jag ska se Leon.

Ezter; okej Men halvdag på fredag?