Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 1 december 2016

Hejhej


Jahaja.

Jag lyssnar på julmusik, har tänt en massa stearinljus (alltså, blockljus är ju fantastiska och brinner i alla evighet) men sparar på favvisdoftljuset tills det blir juljul.




Det här är den osminkade sanningen från igår kväll, men det är ingen som helst skillnad nu på morgonen. Ögonen ser glansiga ut, men det är kameran. Jag är (än så länge) frisk som en nötkärna, peppar peppar peppar!






Annars idag då? 
Jag ska försöka hitta en liten korg med lock att lägga ned alla pryttlar som ligger på mitt soffbord som står vid soffan. Jag blir yr i mössan av att se röran och ALLT är sådant jag behöver dagligdags och får inte plats i den korgen som redan står där.

Och så ska jag skicka några bokpaket. Tack och lov har jag färdigfrankerade påsar (försöker alltid ha det hemma), så allt som behövs är en kråka i böckerna, adresser och skjuts iväg.





Det är nästan konstigt hur enkelt det är för mig att vara ledig.

Jag jobbar som en galning i flera månader och från det till noll är en konst som jag behärskar till någon form av perfektion faktiskt.
Borde hålla kurser i latmaskeri och hur man är nöjd med sig själv ändå.

Hoppas ni får en fin torsdag!



1 kommentar:

Ezter sa...

Tänk vad glada de blir som får bokpaket :)