Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 20 december 2016

Jag har sovit som en kratta

eftersom förkylningsklumpen i halsen har hotat att kväva mig. Alltså har jag snarkat till, högt och fint som sig bör när man heter Hellberg, varpå jag har vaknat.
Ungefär tusen gånger.
Jag måste till posten strax och till veterinären, men annars är jag klar med klapparna och sånt. Återstår julmat.
Utom skinkan, den köpte jag igår. Om det var förra eller året innan det, jagade jag skinka dagen innan julafton för den ekologiska var slut överallt.
Sedan kan man väl beställa hemkörning av resten. Jag ska kolla det för säkerhets skull.

Tja, det var väl det.
Ingen dans runt granen idag direkt, men jag tror inte att jag har varit förkyld på ett par år så det var väl dags nu då.

Misse och jag.


2 kommentarer:

cyndi sa...

Krya på dig.
Och heja Misse.

Anonym sa...

Jag är rejält för kyld här i min ände också.
Sov 23 av 24 timmar i lördags bl.a. men jag har heller inte varit ordentligt sjuk på några år så det är dags för "immunförsvarsuppladdning".
Krya på dig - och lycka till med Misse.
Saknar mina missar - men jag saknar inte veterinärbesöken!
Sanna