Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 19 december 2016

Måndag.

Jag är lite raspig i halsen, så min plan är att få klart julklappsinköpen idag. Och efterlysa något som DHL  Postnord skulle levererat i fredags, som vanligt utan att ringa först. Ingen avisering, ingenting.
Vid något tillfälle klagade jag på det där och då sa de att det är för att de levererar till företag och där finns alltid någon.
Well.
Inte alltid uppenbarligen!
Så. Lite jobb idag, trots semester.
Jag har svarat på mejl, ska gå igenom lite papper senare, men först sticka iväg och handla.
När jag har fått tag på DHL Postnord.

Wohoo.
Vad gör ni så här dagarna innan jul. Har ni tagit semester?

7 kommentarer:

cyndi sa...

Funderar på att göra en lista på allt som jag borde göra.
Men det kanske är bättre att göra en på allt jag vill göra.
Typ skriva och läsa och äta.

Agneta sa...

Idag ska jag signera! :)
Imorgon ska jag köpa alla julklapparna. (Behöver lyckönskningar, känner jag ...)

Kristina W sa...

Det mesta är klart inför julen och från och med igår har jag officiellt skrivlov eftersom mitt råmanus blev klart. Hurra för mig! :) Förstår precis den där underbara känsla (frihet!) som du beskriver när ett manus är klart. Nåja, nästan i alla fall, nu ska det ligga till sig i någon vecka innan redigeringen tar vid ;)

Åsa Hellberg sa...

Cyndi; det är strålande lista!

Agneta; hurra och lycka till!

Kristina; härligt. Lycka till!

Linas drake sa...

Senaste dagarna har varit hektiska med barn som ska på kalas, julklappsinköp, glöggfester, träffa släktingar, och för någon timme sedan kom jag hem med den mesta julmaten och en julgran... Jag skulle vilja säga att jag nu bara ska lata mig, för det borde jag nog, men det går inte med barnens olika happenings i skolan som man får följa med på som förälder och annalkande jullov. Men det är i alla fall roliga saker nu. Baka med barnen t.ex. När de väl är hemma här (de får inte jullov förrän på torsdag).

Åsa Hellberg sa...

Lina; alla borde få lata sig om jag fick bestämma, men jag har förstått att det inte är så i större familjer än min. Och med mindre barn är det förstås annorlunda också. Och fint. Jag kan sakna den där lille som allra mest ville vara nära sin mamma:)

Linas drake sa...

Jo, saknad av andra åldrar finns även här ibland. Men ni tycks fortfarande ha ett nära band, du och din son. :-)