Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 11 december 2016

Min dator börjar bråka lite.

Ständiga meddelanden om att jag måste ta bort filer eftersom den är full och när jag ägnat halva dagen åt det idag, så brakade mejlen. Nu kommer jag inte in i programmet.
Jag kan gå in i Gmail och jag kan se den i mobilen, men det är en varning om att det börjar bli dags att tänka på en ny.

Två år och sju månader är den här. Den innehåller Toscana (som jag redigerade på den), Gloria, Nikki och Sonja3.
Fyra böcker senare, alltså.
Japp, det är dags när jag tänker på det (blä, hatar ny dator innan den är helt på "plats."

Nästa gång ska jag bli bättre på att spara bilder, lägga dem utanför datorn på något "moln."
Dessutom behöver jag inte så stora bildfiler som jag har nu. De flesta bilder tar jag ju bara för att publicera online och då behöver de inte vara särskilt stora.

Suck.
Jaja.

1 kommentar:

Simona sa...

Gah.
Vad jobbigt.
Du. Om du köper en ny Mac så finns det en sladd (kostar 300) som man sätter mellan den gamla och den nya och så kopieras den rakt av (utom alla lösenord). Otroligt smidigt. Jag har en sån sladd.