Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 20 december 2016

Om en timma ska vi vara hos veterinären.

Misse har ätit, kissat och nu lagt sig på nygamla favvisplatsen bakom soffan. Den fick stryka på foten när jag hade hjälp med städningen tidigare i år, för när dammsugaren kom dit blev katten livrädd och la sig aldrig på kudden igen.
Nu verkar allt glömt, tack och lov, och jag tror inte att han har upptäckt transportburen i hallen för då skulle han ranta runt i lägenheten och vara lätt orolig.

Jag tror att han är frisk utöver struman och ledvärken.
Hoppas hoppas!

Ps, jag säger inget om Tyskland. Jag tänker desto mer.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ja, förfärligt med Tyskland!
Å håller tummarna f000000000023 (låter det var kvar, för det var min ena katt som tyckte jag skulle skriva så :-), hon får inte tillräckligt med uppmärksamhet och trampar runt på skrivbordet).
... för att det gått bra hos veterinären. De små liven är viktiga, och ger så mycket <3

Jeanette

Unknown sa...

Hej igen!
Nu ska jag erkänna och skrapar lite genant med foten... jag har inte läst dina böcker. Men tycker du är så kul på din blogg att jag nu vill läsa alla. Men jag hittar inte vilken jag ska börja med.... Tänkte jag skulle hinta om fina julklappar till mig av min familj :-)
Är det "Sonjas sista vilja?"
Jeanette

Åsa Hellberg sa...

Hej Jeanette, japps, Sonjas sista vilja var den första av de glada. Sedan Sonjas hemlighet, En liten värld och Toscana tur och retur. Gloria är den nyaste i högen:)

Anonym sa...

Toppen! Tack!
Jeanette