Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 18 december 2016

Vi är lite ovänner just nu,

katten och jag.
Jag klippte hans klor och det passade inte herrn så nu ligger han bakom soffan och tjurar.
Eftersom han är 150 år så kommer han dock att ha glömt det snart, det är det bästa med att han är så här gammal.
Mindre bra med det är att det på tisdag är veterinärbesök och att jag är lite orolig för det. Jag har lovat mig att ta bort honom om han har några fler problem, i alla fall om de innebär sövning. En medicin till kan vi väl hantera, men inget mer än så. Jag är orolig för hans tänder, att veterinären ska säga att vi behöver ta bort fler.
Jag håller en tumme för att han är i fin form, bara gammal och alldeles förfärligt trött.

Igår var det Carolas (pappas tjejs) 50-årsparty och jag hängde mest med Jonathan (och hans pappa, som ju bor på Mallis sedan många år och inte är hemma särskilt ofta.)
Jättekul att få en helkväll ihop med min stiliga son. Vi planerade vår jul, pratade musik (bra DJ) och jag dansade (kan ha varit till Barry White.)
Härlig kväll. Tack Carola!




5 kommentarer:

lilla lenah sa...

Såå fina ni är...även så omslaget i Rumänien!
Ha en fin söndag em/kväll.

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack:)

Ezter sa...

Låter som en trevlig kväll!

Åsa Hellberg sa...

Tack Ezter!

Agneta sa...

Tänkte först att det var sonen och hans flickvän på bilden. Sedan såg jag att det var du. :)