Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 30 september 2017

Sista föreläsningen


Det här gänget fick stolarna som fanns, och sedan fylldes det på med lyssnare runt om.
Kul och givande samtal med Ebba Östberg, från det nystartade imprintet Lovereads Forum. Ett förlag i förlaget, vars utgivning enbart ska vara romance.

Sedan tog jag en taxi till centralen. Jag hade bokat om min biljett från 18 tilll 14.30 men insåg att jag ville åka ännu tidigare, så jag var på centralen redan halv tolv - innan kaoset utanför mässan började.
Taxin fick åka en längre omväg, men det var ju inga problem för mig, bara jag kom fram.
Biljetten gick att boka om ännu en gång, och halv ett kom jag med tåget vilket gör att jag nu ligger med benen högt i min soffa.

Jag har haft en jättebra bokmässa och nu ska jag ägna söndag och måndag åt omladdning och tvätt. På tisdag åker jag till Småland på turné. Jag ska till Vimmerby, Västervik och därifrån till Gävle.
Tjohej!


4 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Det låter som ett härligt möte. Önskar jag varit på det, det är spännande med Lovereads och jag ser fram mot att se vad som kommer ut därifrån när de kommer igång.

Eva-Lotta sa...

Skönt att du är nöjd med mässan! Ha en trevlig Smålandstripp!

Anonym sa...

Rolig och väckte mitt intresse för dina böcker. Det blev fyra stycken läser just nu den första boken i Sonjaserien. Älskar den boken.

Åsa Hellberg sa...

Vad roligt att höra!! ❤️