Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 28 augusti 2024

Världens bästa hund

 var så nöjd när Linnea tog emot henne idag, hon var helt klar med mig, och det är ju precis så jag vill känna. Antagligen Jonathan och Linnea också.





Vår fina fina hund!

Först fick hon vaccin, som hon inte ens kände. Jag hade laddat med godis, men inte en reaktion ens. Och i väntrummet fanns många hundar som skällde både upphetsat och argt, men coola Selma viftade mest på svansen och satte sig på mitt kommando. Så himla bra hund. 

Sedan fick vi en veterinär som tog sig tid för att svara på frågor om Selmas kastrering den 15e okt. Så himla nöjd med bemötandet och nu känns det verkligen självklart att vi gör det på den lilla privata kliniken i Duvbo, i Sundbyberg. 

När hon var avlämnad åkte jag och handlade, och försökte beräkna hur mycket jag kommer att äta till och med måndag natt. Köpte hem en falukorv som klarar sig ett tag, det vill säga tills jag kommer hem igen. Skönt att slippa handla det första jag gör. 

Den här gången har jag folk som kommer att vara här då och då, men min KORV får de inte röra!!

Efter det, och då var klockan en hel del, började jag jobba med redigeringen som BRINNER. 

Nu ska jag snart lägga mig, ska försöka dra igång klockan 6 igen och vill hinna dricka kaffe och sånt innan det, alltså upp strax efter 5. Tyvärr MÅSTE jag till gyn i morgon, de ville inte skriva ut mer hormoner innan en undersökning, så det är bara att pallra sig dit. Förhoppningsvis har jag hunnit med en hel del innan jag måste åka.

Typ så, toddeloo.

Inga kommentarer: