Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 21 augusti 2024

Onsdag, efter en sväng till Småland och Markaryd.









 Supermysigt. Gamla bloggföljare (Tack för att ni kom!) och mammas kusin Marianne, var på plats. 


Idag vrålkörde jag hem men inte har det blivit särskilt mycket gjort för det. En tvätt, det är allt. Jag är alltid trött när jag har kört långt, men idag försöker jag trots det hålla mig vaken så att jag istället kan lägga mig tidigt. I morgon bitti ska jag till stan och hämta Selma. Vi har inte setts på en och en halv vecka, så jag längtar efter min lilla plutta. 

Utöver att gulla med henne ska jag bara jobba. Nu drar det verkligen ihop sig i redigeringen av Spanien 2!

Det är bara en och en halv vecka tills jag åker till Cypern och då ska ju redigeringen vara klar. Den första av tre, som jag ska jobba med parallellt med den jag ska skriva ny på Cypern och förstås fortsätta skriva på när jag kommer hem. Leverans i november. 

Tyyp så.

Tjohej!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

🫣
Det var verkligen roligt igår! Tack för att du kom till byn!

Åsa Hellberg sa...

Så kul att vara där!