Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Hösten 2018Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a 14.20 Skiljebo bibliotek /Västerås

28-30:e Bokmässa Göteborg

Okt 6:e Skärhamns bibliotek / Tjörn

Okt 16e evenemang Bonniers bokklubb

Nov 22:a Fristad bibliotek /Borås


måndag 2 november 2015

Har ni Ipads?

Vad använder ni dem till?

Jag såg en tjej som hade med sig en mindre variant till konserten Simona och jag var på, med Peter Jöback och Helen Sjöholm, och hon såg ut att ta jättefina foton (till skillnad mot mig som uppenbarligen inte fattar hur man gör för kameran till min Sony-telefon ska ju vara jättebra sägs det.)

Jag har inte riktigt fattat hur man använder den annars om man inte är tre, fem eller 25 och vill spela spel.

Frågan är förstås om jag behöver en?

7 kommentarer:

Robert W sa...

Jag är tyvärr för gammal för att svara på den frågan ;)

Linas drake sa...

Jag har ipad men spelar inte på den, även om barnen lånar den för det ibland. Jag använder min som en underhållningsapparat m spotify, netflix, nätet, kommunikation, gps och fotografering? Egentligen kan man ju klara sig alldeles utmärkt m en bra dator o mobil, men jag gillar ändå min ipad med den har jag nätet med mig överallt och den är lätt att ha med sig.

Ezter sa...

Har precis lånat Yngstas iPad. Den är snabbare att få igång än datorn, samtidigt som den inte äter lika mycket batteri som telefonen. Ta foton funderade jag på igår, men jag har inte testat det. Behöver en, det gör man väl ärligt talat inte!

Sofia Fritzson sa...

Jag älskar min iPad! På morgonen kollar jag bloggar och mejl medan jag äter frukost. På lunchen läser jag ebok och surfar. På kvällen blir det mer läsning, surf, spel, mejl. Den är lättare att hantera än datorn och på så sätt slipper jag stirra på exakt samma skärm hela dagarna :)

Åsa Hellberg sa...

Tack!!

Annika Estassy Lovén sa...

Jag tar inga bilder med min I-pad, telefonens kamera är mycket bättre. :) Paddan använder jag i huvudsak till att surfa med. Men jag har köpt ett tangentbord till den, tycker det är bekvämare att skriva på än skärmen. Fast det gör den lite tyngre. Nästan hela råmanuset till Bok 2 skrev jag på paddan. Böcker läser jag på papper. Om jag skulle klara mig utan paddan? Svar ja.

Agneta sa...

Jag har en iPad liggande någonstans … föredrar datorn faktiskt (en bärbar sådan). Både telefon och iPad har för små tangenter för att jag ska kunna skriva fort - och jag vill göra saker fort! :)
Så nej, jag tycker inte att iPad behövs.