Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 2 november 2015

Måndag morgon,

och jag har printat novellen och säljtexterna som jag ska arbeta med idag.
Sjuan får vänta några dagar, två skulle jag tro.
Om exakt en vecka får jag tillbaka Gloria (på papper med redaktör Kerstins noteringar) och sedan åker jag ju till London ett par dagar, så först efter England kommer jag att arbeta med Gloriamanuset.

Det är mycket nu, men i helt olika faser så det funkar galant tycker jag. Annars hade jag förstås prioriterat Gloria och det gör jag också så fort något kommer från förlaget.
Som säljtexterna.
Men jag har också skrivit på ett avtal om en novell, där deadline är 15 november, och den vill jag helst bli klar med i morgon om möjligt. Den ska petas i och korras, det är vad som återstår.

Så jag kör väl helt enkelt.

Ps, Simona har lagt ut en text om Gittan som är på Lesbos.
Läs och swisha.
Allt går direkt till Gittan som ser till att de viktigaste inköpen görs.
Jag skulle egentligen ha skänkt pengar till en hjälporganisation (som jag hade sagt att jag skulle när ersättningen från biblioteken kom), men jag gav dem till Gittan istället. De hjälper omedelbart utan omvägar.


1 kommentar:

Simona sa...

Tack Åsa, och lycka till med den där novellen.