Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 7 juli 2017

Jag tar ledigt idag.

Jag pratade med en väninna om det där med att vara ledig lördag och söndag, och egentligen är det att föredra. Det blir en stabilitet i det. Å andra sidan så passar det så himla bra att jobba när det är molnigt och då tänker jag att just på sommaren kan man göra lite som man vill. Jag behöver ju inte anpassa mig till en enda människa längre. Mer än till Jonathan och han kräver inte särskilt mycket just nu.

Så idag står det solning av blek kropp på agendan. Det är redan arton grader ute. Igår kom temperaturen upp i det först när termometern fick sol på sig sent på eftermiddagen.
Städning av dammig lägenhet är nummer två. Jag hann inte det igår.
Och se en tv-serie  kommer som nummer tre.
Jag såg en igår. En i förrgår. Det är lysande för att hitta konflikter. Jag samlar på sådana just nu.

Det var väl det.
Vi hörs sen!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Bra inställning! Njut av dagen!

Kristina sa...

Helt rätt! Man kan inte bara jobba ;)