Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 10 oktober 2017

Bra sak när man trycker till en upplaga:

Man kan ändra felet som retade en i förstaupplagan.
Bra va?
Jag är så himla glad att jag har en bok som, i min ögon, går bra. Det är roligt att vakna och se siffror den här gången.

Toscana tickade också på bra, men det gick inte att följa så när förlaget tryckte till den så hade jag ingen som helst koll. Det har numera alla Bonnierförfattare om de vill. Vikan gå in och se per format hur mycket böckerna säljer.
Det är både roligt och deppigt, haha.

Well, idag drar jag till Skåne med Anders de la Motte. Det ska bli kul som tusan.
Flygtaxin (väldigt lyxigt, det är INTE jag som betalar) kommer och hämtar strax efter lunch så jag kan ta det lugnt hela förmiddagen. Jag ska jobba lite och sedan packa det sista.

Typ så.
Vi hörs.
Wohooo.


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Ser mörkt ut för att hinna med i morgon. Kör till Helsingborg nu, hem sent ikväll, så kan inte ta Höganäs ikväll heller...