Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 14 oktober 2017

Först sov jag två timmar igår eftermiddag,

och sedan tio timmar i natt.
Dessutom är det skitväder som gör att man inte kan gå ut.
Den här lördagen kunde förstås inte börjat bättre för min del.
Efter dusch och hårinpackning är planen är att mest läsa, men också att tänka på flytten. Jag behöver främst gå igenom vad som ska skänkas till insamlingar av olika slag. Så mycket släng har jag inte eftersom jag inte har annat än en pyttelitet förråd där inget får plats.

Möblerna jag inte kan ta med ska säljas, som en av sofforna (som finns hundratals av på Blocket ... man får vad glad om man blir av med den alls) och en diskmaskin (som man får max en tia för) eftersom det finns i nya lägenheten och jag inte får tag på den som ska ta över den här (det är som en mur emellan, och bostadsbolaget ruskar bara på huvudet.)

På måndag måste jag börja jaga Stockholmshem igen. Det närmar sig och ett påskrivet avtal – och koll på förråd och sånt i nya lägenheten – vore ju bra.

Men nu, lördag och läääääsning.
Hurra!

Inga kommentarer: