Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 6 augusti 2024

Genomläsning,

 innan jag sätter slutet. Jag skulle tro att det behövs 3-4 kapitel till. Sedan SLÄNGER jag mig över Spanien 2! Då kommer jag att ha tre veckor på mig till den första redigeringen OCH de sista kapitlen i den också. Jag fick redan i våras fin feedback från Teresa, så det är bara att sätta igång. Jag tror inte att det blir en trea, vi får väl se. 

Utöver jobb idag ska jag fylla bilen med det som måste köras till återvinningscentralen, sätta upp en hylla och hänga tavlor, och så måste jag skicka böcker. Jag behöver göra fint eftersom min hund ska hämtas i morgon kväll när husse och matte åker till Göteborg. 



Stöket börjar redan på mitt stora bord. 
Morfars klocka har i alla fall kommit upp tillsammans med andra minnen från honom. 
Den som gillar en mer avskalad miljö skulle svimma här hos mig. 

Igår servade jag bilen, och det var GRATIS. Nej, det var ju kanske inte, jag betalar ju varje månad typ 500 kr i ett sk serviceavtal, men det kändes gratis eftersom kortet fick stanna i plånboken. Vad som mer ingår vet jag inte, det borde jag förstås kolla., Jag minns i alla fall att jag tyckte att det lät lysande när säljaren berättade om det (!!)

Jag räknade ut att jag redan, på 5 månader, har kört ungefär 1300 mil med Forden, och i avtalet på 1,5 år ingår 2500 alltså får jag tänka mig för det kommande året, det är nästan exakt ett år kvar. Jag vet inte vad kostnaden är om jag överstiger milantalet, det borde jag kanske ta reda på. 

Det återstår ju några långresor i höst, jag ska til Markaryd, Jönköping, Växjö och bokmässan. Växjö och Jönköping kommer jag att ta samtidigt, jag får bo på hotell en natt eller två, men det är ändå typ 350 mil totalt. Just de här resorna är tåg inget alternativ. 

Utöver det så tickar milen på när jag hämtar Selma, det är ju längre till Sumpan numera. 

Där har vi det. Tjohooo



2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det ska du nog kolla upp. Vet att Äldsta har samma problem. Markaryd, Växjö, Jönköping kunde gått på samma gång, inga större avstånd. Måste prata med Ethel hur vi ska lägga upp dagen med ditt biblioteksbesök. De har ju en bit att köra till oss.
Ha en skön tisdag!

Åsa Hellberg sa...

Detsamma!