Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 11 november 2016

Fin bild från snökvällen och snart är det över.

Jag ska skriva sista kapitlen.
En vibb av sentimentalitet.
Den här har följt mig genom processen.







4 kommentarer:

Kristina W sa...

Åh vad spännande att du skriver sista kapitlet! Och tänk så hårt du har jobbat, jag är grymt imponerad över din arbetstakt och ditt driv :) Längtar tills boken kommer ut!

Ezter sa...

Är det sista Sonja för gott? Inte konstigt att du är sentimental då!

Simona sa...

Åh vad fint, lycka till.

Unknown sa...

Hejsan!
Jag hajade till när jag såg ditt video klipp (Moon river, som för övrigt ligger med på min sonoslista "Jeanettes mysmusik :-))
Just nu har jag fått sånt begär efter att få lyssna på denna
https://www.youtube.com/watch?v=Fao9X_LXOh4 flera gånger om dagen. Den är ju inspelad årtionde innan jag föddes men den har liksom bara fastnat. Vilken pipa.

Härligt med ny bok! :-)
Jeanette